Сезон полуниці у розпалі! Отже, побалуйте своїх рідних яскравою солодкою літньою випічкою.
Основою нашого десерту буде готове листкове тісто. Для соковитої начинки візьмемо свіжу полуницю та сир. Начинку викладаємо на листкове тісто – і в духовку. Пише ТСН.
Для начинки сир з'єднайте з цукром. Перемішайте.
Полуницю помийте, висушіть. Розріжте на половинки.
Тісто заздалегідь розморозьте. Робочу поверхню трохи посипте борошном і розкачайте тісто в одному напрямку, але не дуже тонко. Розріжте на прямокутники.
У центр кожного прямокутника викладіть сирну начинку, на начинку викладіть полуницю. Протилежні кути з'єднайте між собою і притисніть (вийде листковий конверт). Змастіть жовтком.
Слойки викладайте на застелене пергаментом деко. Випікайте у заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин. Коли слойки охолонуть, посипте їх цукровою пудрою.