Для приготування супу не обов’язково смажити цибулю та моркву або варити бульйон. Та й сам суп може бути не лише солоним, а й солодким.
Полуничний суп вигадали французи. Для приготування дитячої версії цієї страви використовують молочні продукти, а от дорослі полюбляють додавати до перетертої полуниці келих шампанського або білого вина. Я раджу приготувати полуничний суп із йогуртом, який можна доповнити ванільним морозивом та насолоджуватися спекотним літом. Пише ТСН.
1. Полуницю добре промиваємо і видаляємо плодоніжки.
У чашу блендера або миску закладаємо полуницю, сюди ж відправляємо цукор, класичний йогурт і молоко. Додаємо сік половини апельсина. Все добре перебиваємо блендером. Холодний полуничний суп готовий. Можна розливати по тарілках і склянках і подавати до столу.
3. За бажанням, можна протерти масу через сито, щоб видалити кісточки, але це не обов'язково. Перед подаванням можна покласти в порційну тарілку лід або кульку ванільного морозива.
Смачного!
Більше рецептів шукайте на сайті Дмитра Дорошенка www.bene-gusto.com