Контракти.ua

659  —  11.06.23
Котлети з курячих сердець: незвичайний рецепт
Котлети з курячих сердець: незвичайний рецепт

Такі котлети будуть смачними, як одразу після приготування, так і в охолодженому вигляді. Ви зможете не тільки значно заощадити, а й потішити сім'ю чимось новим.

Головним інгредієнтом страви є курячі серця. Для фаршу потрібно перекрутити через м'ясорубку серця, цибулю. Додати трохи манки та обсмажити. Вийдуть пухкі, повітряні котлетки. Пише ТСН. 

Складники

  • курячі серця – 300 г;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • яйце – 1 шт.;
  • манна крупа – 6 ст. л.;
  • перець чорний мелений;
  • сіль;
  • олія – для смаження.

Приготування

Промийте курячі серця під проточною водою. Видаліть жир, протоки, судини та ще раз промийте. Цибулю очистіть і розріжте на шматочки.

Пропустіть через м'ясорубку курячі серця, цибулю та часник. Додайте яйце, сіль, перець, манну крупу. Добре перемішайте. Накрийте ємність із фаршем плівкою і залиште на 15-20 хвилин для набухання.

Фарш викладайте столовою ложкою з гіркою в сковороду з розігрітою олією. Обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.

Поради

  • Курячі серця можна перебити блендером.