Основні переваги цієї страви – доступність та простота у приготуванні.
Цибулевий пиріг — поєднання розсипчастого пісочного тіста і дуже смачної цибульної начинки. Пише ТСН.
Начинка:
Заливка:
У мисці перетріть масло з борошном в однорідну крихту. Додайте сметану, розпушувач та сіль. Замішайте тісто, а потім зробіть із нього грудку, після чого покладіть до холодильника на одну годину. У цей час цибулю наріжте тонко півкільцями, обсмажте на маленькому вогні, поки вона не стане м'якою, і залиште остигати.
Яйця збийте віночком, додайте сметану, сіль та перець. Сир натріть на тертці, і все перемішайте.
Форму змастіть олією. Розкотіть тісто і перекладаємо у форму, роблячи борти. На тісто потрібно викласти обсмажену цибулю та залити заливкою.
Пиріг поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хв.