Особливість приготування лінивої піци в тому, що вона готується на основі, яку не потрібно розкачувати. А для начинки підійдуть будь-які інгредієнти.
Тісто для швидкої піци готується рідким, начинка викладається зверху сирого тіста, потім піца смажиться на повільному вогні під закритою кришкою. Пише ТСН.
Для начинки:
Яйця збийте віночком. Додайте майонез, сметану, сіль, борошно, що просіяє. Перемішайте.
Для начинки: ковбасу, помідор та огірок дрібно наріжте, сир натріть на великій тертці.
Розігрійте сковороду, змастіть її олією і викласти тісто, зменшити вогонь. Тісто полийте кетчупом, викладіть ковбасу, помідор, огірок, зверху посипте сиром та накрийте кришкою.
Готуйте 10-15 хвилин на середньому вогні. Щойно сир розплавиться, страва готова.
Викладіть піцу на плоску тарілку.