Куряче м'ясо — продукт корисний та доступний. Спробуйте приготувати його у марокканському стилі.
Для приготування курки марокканською вам знадобиться не дуже багато часу і доведеться шукати екзотичні інгредієнти. Тому якщо всі традиційні способи запікання курки вже випробувані, можна спробувати щось нове. Пише ТСН.
У каструлі на середньому вогні обсмажте нарізану крупними часточками цибулю з корицею кмином і куркумою в оливковій олії протягом двох-трьох хвилин. Додайте до цибулі та спецій курку і обсмажте до золотистого кольору. Додайте лимон, аніс і бульйон, доведіть все до кипіння, накрийте кришкою і поставте в духовку, розігріту попередньо до 170-180 градусів, на 45 хвилин.
Після цього додайте зелені оливки, перемішайте, накрийте кришкою і знову поставте в духовку на 20 хвилин.
Готову страву рекомендується посипати свіжою зеленню перед подаванням на стіл.
Як гарнір підійде рис, овочі або будь-який вид крупи. Класичний гарнір для курки по-макрокканськи це звичайно кус-кус.