Контракти.ua

984  —  28.05.23
Бризолі з м'ясним фаршем, маринованими огірками та сиром: рецепт французької закуски
Бризолі з м'ясним фаршем, маринованими огірками та сиром: рецепт французької закуски

Подати таку страву можна до будь-якого застілля цілою або нарізавши його на мінірулетики.

Якщо у вас мало часу чи хочеться чогось незвичайного, обов'язково приготуйте цю французьку страву. Ніжний омлет з апетитною начинкою з м'ясного фаршу з маринованим огірочком та ніжним сиром у сметано-частковому соусі. Пише ТСН. 

Складники

Для млинців:

  • яйця – 4 шт.;
  • молоко – 3 ст л.;
  • сіль.

Для начинки:

  • фарш свинячий – 450 г;
  • огірки мариновані – 2 шт.;
  • сир твердий – 70 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • олія – 2 ст. л.;
  • сіль, перець чорний мелений.

Для соусу:

  • сметана – 100 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • сіль, перець чорний мелений.

Приготування

Приготуйте млинці. Вказана кількість інгредієнтів розрахована на чотири. Збийте віночком яйця з молоком та сіллю. Розігрійте сковороду, додайте трохи олії. Влийте 1/4 частину яєчної суміші, розподіліть по всій поверхні сковороди. Обсмажте із двох боків до золотистого кольору. Таким чином, обсмажте ще три млинці.

Приготуйте начинку: до фаршу додайте сіль, чорний перець мелений, часник, видавлений через прес, перемішайте. Розділіть на чотири частини.

Твердий сир натріть на великій тертці, поділіть на чотири частини.

Мариновані огірки наріжте соломкою і розділіть на чотири частини.

Приготуйте соус: до сметани додайте часник, видавлений через прес, перець, сіль і добре перемішайте.

На яєчний млинець викладіть одну частину м'ясного фаршу і розподіліть його по всій поверхні млинця, трохи відступаючи від країв. Змастіть фарш частиною сметанного соусу (залишіть соус для обмазування рулетів). З одного краю млинця викладіть частину огірків та натертого сиру. Згорніть млинець у щільний рулетик. Таким чином згорніть решту у три рулетики і викладіть їх у форму, змащену невеликою кількістю олії.

Змастіть рулети сметанним соусом, що залишився.

Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів близько 30 хвилин.

Готові бризолі посипте зеленню.

Поради

Сметану можна замінити майонезом.

Фарш використовуйте будь-який.

Статьи по теме
Бризолі з м'ясним фаршем, маринованими огірками та сиром: рецепт французької закуски
Бризолі з м'ясним фаршем, маринованими огірками та сиром: рецепт французької закуски

Подати таку страву можна до будь-якого застілля цілою або нарізавши його на мінірулетики.
10.07.23 — 854