Контракти.ua

845  —  27.05.23
Кабачки, запечені з куркою: смачна страва на обід
Кабачки, запечені з куркою: смачна страва на обід

Це недорога і проста у приготуванні страва, яка сподобається вашим рідним та урізноманітнить раціон.

Кабачки - універсальний овоч, який можна готувати як завгодно, адже вони смачні і смажені, і тушковані. Але сьогодні пропонуємо вам простий рецепт кабачків, запечених із куркою. Така страва чудово смакуватиме на обід усій родині. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • кабачки - 2 - шт.
  • вершкове масло - 50 г
  • куряча грудка - 250 г
  • сметана - 1 ст.л.
  • яйця - 2 шт.
  • панірувальні сухарі - 2 ст. л.
  • сіль та мелений перець за смаком

Приготування:

Для цієї страви ліпше використовувати молоді кабачки. Помийте їх, наріжте напівкружальцями та перекладіть на розігріту пательню. На пательні посипте борошном та обсмажте з обох боків.

Куряче філе можна нарізати маленькими шматочками або пропустити через м’ясорубку. Посоліть, поперчіть. Додайте до філе яйця і добре перемішайте.

Деко змастіть вершковим маслом і шарами на нього викладіть кабачки, потім курку. Верхній шар посипте панірувальними сухарями та залийте сметаною.

Відправте страву до розігрітої до 120 градусів духовки на 1 годину.

Статьи по теме
Якщо кабачки переросли, готуємо з них смачні оладки за 15 хвилин
Якщо кабачки переросли, готуємо з них смачні оладки за 15 хвилин

Рецепт пишних смачних оладок із перерослих кабачків.
07.09 — 907

Кабачки, запечені з сиром: рецепт легкої та корисної страви
Кабачки, запечені з сиром: рецепт легкої та корисної страви

Кабачки, запечені з сиром у духовці, готуються без олії та майонезу, страва виходить легкою, поживною й корисною.
23.06 — 2066

Хрусткі кабачки у пивному клярі: рецепт смачної закуски до обіду
Хрусткі кабачки у пивному клярі: рецепт смачної закуски до обіду

Кабачки - один з найпоширеніших та корисних овочів. З нього можна приготувати безліч страв, від салатів до локшини і навіть овочевих фрикадельок. Один з найпростіших варіантів, який зекономить час та зусилля є приготування кабачків в клярі, що надає страві незабутнього смаку.
06.06 — 960