Контракти.ua

392  —  17.05.23
Як оформити кабінет у стилі лофт?
Як оформити кабінет у стилі лофт?

Кабінет у стилі лофт: ідеї та поради щодо оформлення.

Дізнайтесь, як ефективно оформити кабінет у стилі лофт. Знаходьте натхнення та отримуйте поради щодо використання сучасних елементів дизайну, щоб створити унікальну атмосферу вашого кабінету.

Кабінет у стилі лофт – вельми привабливе рішення для тих, хто цінує незвичайні й нестандартні рішення в інтер'єрі, хоче підкреслити бездоганний імідж. Вважається одним із найпопулярніших і універсально підходить до оформлення робочого простору компанії будь-якої сфери діяльності. Водночас необхідно враховувати, що такий напрямок вимагає певного підходу, аби кабінет не набув надто суворого та непривітного вигляду. Втім, для повного занурення в атмосферу лофта достатньо мати недороге комп'ютерне крісло, стіл, а також дотримуватися певних тонкощів в оздобленні.

Особливості кабінету в стилі лофт

Дизайнерський інтер'єр, як правило, являє собою комбінацію сирого, необробленого оздоблення та стильних меблів в індустріальному дусі. Серед усіх особливостей характерними рисами є:

- Відкритий план, представлений з високими стелями, великими вікнами, без чіткого розподілу на зони, відсутністю перегородок.

- Як оздоблення в лофт-кабінетах часто використовують цеглу, бетон або дерево.

- Колірна гамма нейтральної палітри з присутністю відтінків сірого, чорного, коричневого, бежевого з яскравими акцентами.

- Меблювання переплітається зі старовинними і промисловими предметами інтер'єру. Так, поруч із недорогим комп'ютерним кріслом може перебувати стіл зі стільницею з дерева, «фанери», дощок.

- Урбаністичні елементи – надають промислового вигляду з експонованими трубами, стельовими балками та металевими деталями. Це підкреслює ідею промислової спадщини та необробленої краси.

Меблювання

Меблі повинні відображати промисловий й необроблений вигляд інтер'єру. Використовуйте металеві чи дерев'яні столи, які відповідають сирій естетиці лофту. Ефектно виглядатимуть нерівні «пошарпані» поверхні в поєднанні з лаконічними, «примітивними» деталями. Стільці можуть бути з тих самих матеріалів із простими прямокутними формами та мінімальним оформленням.

Доповнять відчуття промисловості залізні, дерев'яні грубі полиці або відкриті шафи, стелажі. Можна застосовувати нерівномірні контури, додавши старовинний вигляд, елементи вінтажних меблів. Грайте з фактурами такими як подряпини, потертості, необроблені матеріали, «відбиті» краї.

Оздоблення в стилі лофт

Оформлення кабінету також передбачає використання масивних і натуральних матеріалів. Для стін вибирається фарбування, цегляна кладка, незакінчена чи рустоване тинькування, чистий бетон. Підлога – краще дерев'яна, підійде ламінат, котрий імітує деревину, бетонне покриття, керамограніт. Стеля – також без явного втручання майстра – необроблена, фактурна з металевими балками, бетонними панелями або трубами.

Дизайн лофт привабливий неформальністю, брутальністю та естетичним оформленням. Достатньо лише зробити грубе оздоблення, розмістити промислові елементи і розставити характерні меблі, як кабінет зануриться в ауру витонченого бездоганного стилю.

 

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389