Контракти.ua

3369  —  14.05.23
Кабачки, смажені в сухарях: улюблена літня страва
Кабачки, смажені в сухарях: улюблена літня страва

Найкраще для смаження обирати молоді невеликі за розміром кабачки, бо вони найніжніші.

Така страва готується без зайвих зусиль і смакує із усім. Наприклад, смажені у сухарях кабачки можна поєднувати із нарізаними помідорами, додавати до бюргерів, або просто їсти із сметаною. А от для пікантності до сметани можна вичавити кілька зубчиків часнику - буде надзвичайне поєднання. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • кабачки - 1 кг
  • яйця - 2 шт
  • оливкова олія - з ст. л.
  • борошно - 2 ст. л.
  • панірувальні сухарі - 2 ст. л.
  • сметана - 150 г
  • чорний мелений перець - за смаком
  • сіль - за смаком

Приготування:

Помийте кабачки та наріжте тонкими скибками.

У борошно додайте спеції та перемішайте. Яйце збийте вінчиком до однорідності.

Тепер кожен шматочок кабачка занурте у борошно, вмочіть у яйце, а потім у панірувальні сухарі.

Смажте кожен шматочок на розігрітій із оливковою олією пательні. Обсмажити треба із обох боків до золотистості.

Після смаження перекладіть кабачки на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб він увібрав зайвий жир.

Смачного!

Статьи по теме
Смажені кабачки в сирному клярі: рецепт легкої закуски
Смажені кабачки в сирному клярі: рецепт легкої закуски

Щоб страва вийшла ніжною та соковитою, обов’язково використовуйте молоді кабачки.
10.10 — 839

Кабачки, фаршировані домашнім сиром і моцарелою
Кабачки, фаршировані домашнім сиром і моцарелою

Приготуйте корисний і легкий перекус із найпростіших інгредієнтів.
07.09 — 403

Малосольні кабачки всього за 10 хвилин: рецепт швидкої літньої закуски
Малосольні кабачки всього за 10 хвилин: рецепт швидкої літньої закуски

Малосольні кабачки всього за 10 хвилин: рецепт швидкої літньої закуски.
20.08 — 1305