Рецепт шоколадного брауні – це те, що має бути у всіх, хто небайдужий до солодкого та любить шоколад.
Про те, що шоколад піднімає настрій – знають усі. Цієї осені нам особливо важливо будь-яким можливим чином підняти свій бойовий дух, тому, що б не відбувалося, саме час ознайомитися з рецептом і випекти шоколадний брауні. Пише ТСН.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть форму алюмінієвою фольгою чи пергаментним папером. Злегка змастіть вершковим маслом.
Розтопіть масло в каструлі на середньому вогні і розігрівайте його до карамельного кольору 5-10 хвилин. Слідкуйте, щоб воно не підгоріло.
Перелийте це масло до миски і додайте цукор, какао-порошок, сіль, розчинну каву й розпушувач. Перемішайте до однорідності і дайте постояти 5 хвилин або доки суміш не охолоне.
Додайте яйця і ваніль та перемішайте, поки тісто не набуде блиску.
Насипте борошно і перемішайте. Додайте шматочки шоколаду і перемішайте до однорідності.
Вилийте тісто до підготовленої форми і випікайте 20-25 хвилин або доти, доки верх не підпечеться і зубочистка не виходитиме чистою.
Подавайте з морозивом чи вершками.