Контракти.ua

1259  —  12.05.23
Картопля, запечена в беконі: простий рецепт
Картопля, запечена в беконі: простий рецепт

Золота картопля з хрусткою скоринкою бекону нікого не залишить байдужим.

Для приготування цієї страви необхідно вибирати картоплю середніх розмірів. Страву можна подавати з улюбленим соусом чи салатом зі свіжих овочів. Пише ТСН. 

Складники

  • картопля – 10 шт.;
  • бекон у нарізці – 200 г;
  • прованські трави;
  • сіль, перець чорний мелений.

Приготування

Картоплю вимийте, обсушіть паперовим рушником, проткніть виделкою у різних місцях. Потім посоліть, поперчіть та посипте травами. Кожну картоплину оберніть смужкою бекону, викладіть на деко в один шар. Поставте запікатися в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів на 40-45 хвилин.

Поради

  • Картоплю подавайте з улюбленим соусом або салатом зі свіжих овочів.
Статьи по теме
Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви
Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви

Вівсяні котлети з картоплею – це гарна альтернатива м'ясним котлетам під час посту. Вони мають у своєму складі пісні продукти, але на смак схожі на м'ясні і виходять ніжними з апетитною хрумкою скоринкою.
27.04 — 207

Рецепт пісних картопляних дерунів без яєць
Рецепт пісних картопляних дерунів без яєць

Якщо ви дотримуєтеся посту, то цей рецепт стане для вас ідеальним рішенням.
22.04 — 244

Картопляна запіканка з сиром і часником: дуже простий рецепт
Картопляна запіканка з сиром і часником: дуже простий рецепт

Картопляна запіканка з сиром та часником сподобається любителям нескладних і ситних страв з доступних продуктів.
20.04 — 215