Контракти.ua

1383  —  12.05.23
Картопля, запечена в беконі: простий рецепт
Картопля, запечена в беконі: простий рецепт

Золота картопля з хрусткою скоринкою бекону нікого не залишить байдужим.

Для приготування цієї страви необхідно вибирати картоплю середніх розмірів. Страву можна подавати з улюбленим соусом чи салатом зі свіжих овочів. Пише ТСН. 

Складники

  • картопля – 10 шт.;
  • бекон у нарізці – 200 г;
  • прованські трави;
  • сіль, перець чорний мелений.

Приготування

Картоплю вимийте, обсушіть паперовим рушником, проткніть виделкою у різних місцях. Потім посоліть, поперчіть та посипте травами. Кожну картоплину оберніть смужкою бекону, викладіть на деко в один шар. Поставте запікатися в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів на 40-45 хвилин.

Поради

  • Картоплю подавайте з улюбленим соусом або салатом зі свіжих овочів.
Статьи по теме
Як приготувати тилапію в сирно-картопляній скоринці
Як приготувати тилапію в сирно-картопляній скоринці

Риба в паніруванні виходить соковитою і ніжною, а підсмажена хрустка скоринка з картоплі та сиру послугує чудовим гарніром.
21.11 — 1535

Картопляники: рецепт смачної української страви
Картопляники: рецепт смачної української страви

Простота та аромат домашньої кухні та той самий смак дитинства, коли бабуся перегортала золотисті коржики на сковорідці — ось що таке справжні картопляники.
07.11 — 8286