Контракти.ua

2093  —  02.05.23
Капустяні котлети з фаршем: рецепт смачної та легкої страви
Капустяні котлети з фаршем: рецепт смачної та легкої страви

Котлети готуються зовсім нескладно, але виходять дуже смачними, ніжними та апетитними. Їх можна подати до обіду, на вечерю та як перекушування.

Капустяні котлети — це свіжа капуста, що пройшла легку термічну обробку. Рецепт, який ми сьогодні пропонуємо, готується з додаванням фаршу. Ці котлетки гідно оцінять ваші рідні та друзі та стануть однією з улюблених овочевих страв. Пише ТСН. 

Складники:

  • капуста свіжа – 300 г;
  • яйце – 1 шт;
  • фарш – 200 г;
  • сметана – 2 ст. л;
  • цибуля – 1 шт.;
  • борошно – 50 г;
  • сода — 0,5 ч. л.;
  • перець чорний мелений – до смаку;
  • сіль за смаком;
  • кріп, петрушка;
  • олія для смаження.

Приготування:

Дрібно наріжте капусту та цибулю, залийте окропом на дві хвилини. Злийте воду, відтисніть і додайте дрібно нарізану зелень, фарш, яйце, сметану, борошно, соду, сіль та перець. Все добре перемішайте.

Формуйте котлетки і обсмажуйте на олії з обох боків до рум'яності.

Поради:

Фарш для котлет підійде будь-який.

Сметана може бути будь-якої жирності.

Під час ліплення котлет змочуйте руки холодною водою, тоді котлети не будуть прилипати і працювати буде зручніше.

Такі котлети можна запікати й у духовці. Для цього формуйте їх і викладайте на деко, застелене папером, випікайте за температури 200 градусів 30 хвилин.

Подавати таку страву можна зі сметаною чи будь-яким соусом.

Статьи по теме
Капустяні котлети з фаршем: рецепт смачної та легкої страви
Капустяні котлети з фаршем: рецепт смачної та легкої страви

Котлети готуються зовсім нескладно, але виходять дуже смачними, ніжними та апетитними. Їх можна подати до обіду, на вечерю та як перекушування.
07.04 — 322

Капустяні котлети з фаршем: рецепт смачної та легкої страви
Капустяні котлети з фаршем: рецепт смачної та легкої страви

Котлети готуються зовсім нескладно, але виходять дуже смачними, ніжними та апетитними. Їх можна подати до обіду, на вечерю та як перекушування.
23.02 — 341

Капустяні котлети з фаршем: рецепт смачної та легкої страви
Капустяні котлети з фаршем: рецепт смачної та легкої страви

Котлети готуються зовсім нескладно, але виходять дуже смачними, ніжними та апетитними. Їх можна подати до обіду, на вечерю та як перекушування.
24.03.23 — 864