Якщо купити листкове тісто в магазині, процес приготування цієї розкішної закуски не займе багато часу.
Це справді дуже тонка і вишукана страва не залишить байдужими ваших гостей. Найімовірніше, вони будуть вражені настільки, що репутація тонкого естета та гурмана вам забезпечена. Пише ТСН.
Розігрійте духовку до 200 градусів. У великій мисці змішайте персики з медом та подрібненими пластівцями червоного перцю.
На злегка присипаній борошном поверхні розкатайте листи тіста до товщини 0,5 см. Розріжте кожен лист на квадрати.
Застеліть два дека пергаментним папером і рівномірно розкладіть на них квадрати тіста.
Покладіть столову ложку козячого сиру в центр кожного квадрата листкового тіста і розподіліть його рівним шаром. Поверх козячого сиру викладіть кілька скибочок червоної цибулі, потім покладіть зверху скибочки персика. Приправте тарталетки свіжомеленим чорним перцем.
Випікайте тарталетки, поки скоринка не стане золотисто-коричневою, від 15 до 17 хвилин. Перекладіть їх на решітку для охолодження; дайте їм охолонути протягом 5-10 хвилин перед подаванням на стіл.