Контракти.ua

1008  —  20.04.23
Паштет із сардин з олією: рецепт від Євгена Клопотенка
Паштет із сардин з олією: рецепт від Євгена Клопотенка

Шеф-кухар упевнений, що паштет із сардин з олією стане однією з ваших улюблених закусок.

Якщо у вас немає часу на довгі приготування, а хочеться зробити якусь смачну закуску, то цей рецепт — те, що ви так довго шукали. Всього 10 хвилин і ідеально збалансований за смаком рибний паштет буде у вас на столі. Єдине, що важливо в цьому рецепті, взяти якісні консерви. Пише ТСН. 

Час підготування — 10 хвилин

Час приготування — 7 хвилин

Інгредієнти:

Консервовані сардини — 150 г

Вершкове масло — 150 г

Сік лимона — 1 ст. л.

Лимонна цедра (половини лимона)

Петрушка — 25 г

Сіль за смаком

Покроковий рецепт:

Відкрийте банку з сардинами, дістаньте рибу з олії і викладіть на паперовий рушник, щоб олія увібралася.

Вершкове масло нагрійте до кімнатної температури, листя петрушки дрібно поріжте.

У невеликій мисці змішайте вершкове масло, сардини, зелень, цедру лимона і сік лимона. Вимісіть виделкою до отримання однорідної маси. Можете використовувати блендер, якщо хочете, щоб паштет вийшов більш однорідним. Додайте сіль за смаком. Подавайте з грінками із бородинського хліба.

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі програми "Сніданок з 1+1" і "Сніданок. Вихідний".