Контракти.ua

1129  —  13.04.23
Суп із рибних консервів: швидкий рецепт
Суп із рибних консервів: швидкий рецепт

Якщо ви випадково натрапили на кухні на банку рибних консервів і не знаєте, куди її прилаштувати, зваріть швидкий суп.

Суп з рибних консервів – страва, з якою впорається будь-який, навіть кулінар-початківець, але головне, все необхідне для його приготування завжди знайдеться на кухні. Мало того, вибираючи різні консерви, ви отримуєте нові смаки. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • 1 банка рибних консервів
  • 3 картоплини
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 3 столові ложки рису
  • 2 л води
  • 2 лаврові листи
  • зелень
  • олія
  • чорний мелений перець
  • сіль

Приготування

Овочі очистити. Картоплю нарізати невеликими шматочками, моркву – соломкою, а цибулю – дрібним кубиком.

Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору, додати моркву і смажити до м'якості.

Картоплю опустити в киплячу воду, через 5 хвилин додати промитий рис, а ще через 5 хвилин – овочеву піджарку та лавровий лист.

Рибні консерви розібрати на невеликі шматочки і разом із заливкою ввести в суп за 5 хвилин до готовності, досолити до смаку.

Під час подавання суп із рибних консервів приправити чорним меленим перцем та подрібненою зеленню.

На замітку

Консерви для супу вибирайте будь-які — рибу в олії, у власному соку, в томаті, але пам'ятайте, чим смачніші консерви, тим смачніше вийде суп.

Рис за бажання можете замінити пшоном або дрібними макаронними виробами і розширити овочевий набір, додавши болгарський перець, зелений горошок або квасолю.