Курячі рулетики із сиром та зеленню нагадують за смаком котлети по-київськи. Рулетики готуються швидше і їх не обсмажують у великій кількості олії.
Для приготування курячих рулетів потрібне нарізане відбите куряче філе, свіжа зелень і сир. Потім їх запікають у духовці. Вони підійдуть до будь-якого гарніру. Пише ТСН.
Сир натріть на великій тертці. Зелень дрібно подрібніть. Часник видавіть через прес.
У миску викладіть трохи менше половини сиру, зелень, часник, сіль, перець та м'яке вершкове масло. Добре перемішайте.
Кожну грудку розріжте горизонтально (виходить вісім відбивних), відбийте з обох боків через харчову плівку. Посоліть, поперчіть.
На одну відбивну викладіть трохи начинки. Загорніть один кінець відбивної навколо начинки, щоб сформувати рулетик, і закріпіть кожен дерев'яною спажкою.
Нагрійте сковороду з невеликою кількістю олії, обсмажте рулетики на середньому вогні із двох боків до золотистого кольору. Після обсмажування видаліть спажки.
Перекладіть рулети у форму для запікання в один шар, змастіть майонезом та посипте сиром. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці 15-20 хвилин.