Це практично шарлотка, але готується ще швидше.
Це надзвичайно простий у приготуванні і дуже смачний яблучний пиріг, який стане частим гостем на вашому столі і у будні, і у свята. Чудово такий десерт смакує з чашкою чаю чи кави, також його можна подавати із кулькою морозива. Пише ТСН.
Яйця перетріть із цукром, додайте розпушувач та стільки борошна, щоб тісто нагадувало за консистенцією густу сметану.
Яблука помийте і почистіть від серединок. Шкірку зрізайте за бажанням.
Змастіть пательню (без пластикових елементів) вершковим маслом, підігрійте та викладіть на неї порізані скибками яблука.
Залийте яблука тістом і поставте до духовки. Випікайте 20-30 хвилин. Готовність пирога перевірте дерев'яною шпажкою - вона має вийти із нього сухою.