У світі знайдеться не так багато людей байдужих до італійської кухні.
Як поєднати любов до італійської кухні та звичку їсти суп на обід? Вихід є — італійський лазанья-суп. Спробуйте! Це справді свого роду "рідка лазанья" з неповторним смаком. Пише ТСН.
Яловичий фарш і ковбасу підсмажте на оливковій олії у великій каструлі, поки вони не підрум'яняться і не припинять бути рожевими.
Додайте цибулю, нарізану кубиками, і готуйте 2-3 хвилини, поки вона не стане злегка м'якою. Додайте дрібно нарізаний часник і готуйте ще хвилину.
Влийте томатний соус, поламані листи для лазаньї, курячий бульйон і додайте приправи.
Доведіть до кипіння і варіть 15-20 хвилин, час від часу помішуючи, поки локшина для лазаньї не стане м'якою. Додайте густі вершки і приправте суп сіллю і перцем за смаком.
До супу можна додати додаткові начинки: рикоту, пармезан, шматочки червоного перцю, петрушку або базилік.