Чудова страва для обіднього меню. Насичений смак та яскравий аромат такого супу нікого не залишить байдужим.
Смак мисливських ковбасок чудово поєднується з горохом. Пише ТСН.
Горох промийте під проточною водою, замочіть у холодній воді проти ночі. Злийте воду, залийте чистою і варіть 40 хвилин на повільному вогні. Під час кипіння утворюватиметься піна, яку потрібно знімати шумовкою або ложкою. Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на великій тертці, обсмажте на олії до золотистого кольору. Картоплю очистіть та наріжте кубиками, опустіть у варений горох і варіть 12 хвилин. В кінці варіння додайте обсмажену цибулю з морквою і нарізану кухлями ковбасу, посоліть, поперчіть, покладіть лавровий лист. Прокип'ятіть три хвилини. Додайте зелень, дайте настоятися.