Головний плюс такої страви – це те, що картоплю не треба чистити. Цей спосіб приготування простий та зручний, не потребує багато часу.
Картопля в духовці набагато корисніша за смажену. Вона виходить дуже смачною, просоченою ароматом спецій, та з апетитною рум'яною скоринкою. Пише ТСН.
Картоплю, промиту, нечищену, наріжте на однакові скибочки. Посипте часником, паприкою, перцем, приправою, посоліть. Додайте олію і все добре перемішайте. Олія та спеції повинні рівномірно розподілитися по поверхні картоплі. На деко викладіть картоплю в один ряд.
Запікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, 30-40 хвилин, до золотистої скоринки. Запечену картоплю подавайте в гарячому вигляді, одразу після приготування.