Сезон малосольних огірків відкрито. Але якщо ви більше любите мариновані, а не просто солоні, то у нас для вас є рецепт.
Цей рецепт хороший ще й тим, що результат у вас буде буквально за кілька годин. Пише ТСН.
Складники:
Приготування:
Доведіть до кипіння воду та додайте оброблені ножем зубчики часнику. Варити 5 хвилин. Додайте оцет та сіль, закип'ятіть.
Перемішуйте, доки сіль не розчиниться. Зніміть із вогню.
У дві літрові банки додайте насіння та перець горошком. Вийміть часник із розсолу і додайте в банки. Розріжте огірки на чотири частини, якщо морква товста, її також розріжте. Запакуйте банки з овочами.
Доведіть розсіл до кипіння і залийте овочі, щоб він їх покрив. Охолодіть, накрийте кришками банки і поставте в холодильник.
Соління можна їсти за кілька годин, але найкраще зберігати в холодильнику протягом ночі.