Ця страва, що складається одночасно з м'яса та гарніру, може стати швидким варіантом обіду чи вечері.
Куряче філе чудово поєднується з броколі, крім того це два неймовірно корисні і дієтичні продукти, вживання яких допоможе вам залишатися у формі і одночасно насичувати організм вітамінами і корисними мікроелементами. Пише ТСН.
Броколі вимийте, розберіть на суцвіття. Воду посоліть, додайте запашний перець. Опустіть суцвіття броколі в киплячу воду, доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні дві хвилини. Відкиньте на сито та опустіть у холодну воду на 30 секунд.
Куряче філе промийте, обсушіть, наріжте середні шматочки. На розпечену сковороду налийте олію, обсмажте м'ясо п'ять хвилин, додайте сіль, перець, орегано, паприку, викладіть броколі і залийте сметаною. Сковороду накрийте кришкою і тушкуйте 20 хвилин на середньому вогні до готовності броколі.