Контракти.ua

1220  —  01.03.23
Як засмажити курку з кмином та перцем чилі: дуже простий рецепт
Як засмажити курку з кмином та перцем чилі: дуже простий рецепт

Простота цього рецепту вас здивує.

Іноді, щоб приготувати смачну та досить ефектну страву, яка порадує всіх, не потрібно з нею довго возитися, збирати екзотичні інгредієнти та проводити пів дня на кухні. Наш рецепт саме такий. Пише ТСН. 

Складники:

  • курка вагою приблизно — 1,5 кг
  • порошок чилі – 1 ст. л.
  • кмин – 1 ст.л.
  • сіль – 1 ст. л.

Приготування

Розігрійте духовку до 230 градусів.

Розріжте курку з обох боків хребта кухонними ножицями. Покладіть на обробну дошку грудкою догори і натисніть на грудну кістку долонею, щоб вона стала плоскою.

Змішайте порошок чилі, кмин і сіль і натріть курку. Покладіть курку на деко з бортиками і поставте в духовку на середню решітку. Запікайте, доки вона не підрум'яниться. Вийміть курку з духовки і дайте постояти 10-15 хвилин. Наріжте на шматочки і подавайте гарячою із соком, що випливає з дека.