Ця страва вважається простою і доступною, навіть простонародною. Колись вона була в повсякденному меню англійських моряків.
Колишній шефкухар королеви Єлизавети II Даррен Макгрейді, який багато років працював на палацовій кухні і супроводжував Її Величність у кількох турах, стверджує, що королева особливо любила креветки "моркам-бей" у горщиках на тостах. Ці креветки маринувалися у пряному маслі, а потім королева їла їх із теплими тостами. Пише ТСН.
Приготувати таку страву легко. Для цього обирайте найпростіші дрібні очищені креветки. Не забувайте, що хоча ця страва і була улюбленою у королеви, за походженням вона не таке й благородна.
Розтопіть масло, додайте туди приправи і трохи прогрійте в ньому креветки. Потім вийміть їх, розкладіть до маленьких формочок або горщиків і дайте охолонути, після чого поставте їх до холодильника на 20 хвилин, щоб остаточно застигли.
Знову трохи розігрійте масло, якщо воно застигло, і залийте ним креветки у формах. Поставте все до холодильника на ніч.
Королева їла креветки в олії на теплих тостах, ви можете наслідувати її приклад або підсмажити для подавання хліб на оливковій олії.