Дуже смачні котлети вийдуть навіть із недорогої риби.
Рибні котлети з манкою та сиром вийдуть повітряними, ніжними та дуже соковитими. Хорошим гарніром буде відварена картопля або овочевий салат. Пише ТСН.
Пропустіть через м'ясорубку філе риби та очищену цибулю. Натріть на дрібній тертці сир та одне відварене яйце. Викладіть все в миску, додайте сире яйце, манну крупу, порубану зелень, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте та залиште на 15 хвилин.
Сформуйте мокрими руками із фаршу котлети.
У сковороді розігрійте олію, обсмажте котлети з двох боків на середньому вогні до золотистого кольору.
Для котлет підійде будь-яка риба.
На гарнір до рибних котлет можна подати відварний рис, картопляне пюре або овочевий салат.