В наш час варто запасатися рецептами страв, на приготування яких не потрібно багато часу.
Цю курку з чорним перцем можна приготувати всього за 30 хвилин, але ця страва вас точно потішить.
Маринад
Овочі
Соус
Маринад
Змішайте всі інгредієнти в мисці і залиште курку на 15 хвилин, поки ви готуєте решту інгредієнтів.
Соус
Додайте всі інгредієнти в миску та перемішайте. Відкладіть до готовності до використання.
Курка
Налийте олію у вок або велику сковороду з високими бортами.
Коли олія нагріється, додайте мариновану курку і готуйте партіями по 2-3 хвилини з кожного боку, потім перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником. Відкладіть убік.
Обсмажте овочі в тій же сковорідці, де готувалася курка.
Готуйте протягом 4 хвилин або поки овочі не стануть золотаво-коричневими та ніжними.
Додайте часник та імбир і готуйте ще хвилину.
Додайте соус і приготовлену курку назад у сковороду з овочами та перемішайте.
Готуйте все ще 1-2 хвилини, щоб курка знову прогрілася і соус трохи загуснув.
Подавайте посипавши насінням кунжуту та чорним перцем за бажанням.