Контракти.ua

1770  —  14.01.23
Буженина по-угорськи: рецепт смачної страви
Буженина по-угорськи: рецепт смачної страви

Запечене м'ясо прикрасить стіл на будь-яке свято.

Якщо ви хочете потішити гостей смачною бужениною, спробуйте приготувати її за угорським рецептом. Він розрахований на 6 порцій. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

свинина без кісток — 900 г

смалець— 480 г

оцет — 6 чайних ложок

цибуля — 120 г

часник — 6 зубців

кмин — 3 чайних ложки

сіль

мелений чорний перць

1. Оцтом натирають м'ясо для того, аби воно згодом набуло рожевого кольору, кладуть у судок, солять. Дають трохи постояти.

2. Розігрівають на сковороді смалець, заливають ним м'ясо.

3. Смажать м'ясо на сковороді з усіх боків на сильному вогні.

4. Кладуть м'ясо в гарячу духовку.

5. Через кожних 10 хвилин треба обливати м'ясо жиром та підливати по 50 г води.

6. Смажити до готовності, повертаючи різними боками, щоб буженина обсмажилася рівномірно.

7. Вийняти, нарізати тонкими скибками та тримати у теплому місці.

8. У жирі з буженини тушкують дрібно порізану цибулю. товчений часник та кмин, додають перець.

9. Цим соусом заливають шматки м'яса