Страва виходить хрумкою, апетитною і досить легкою.
Пекінська капуста, гриби, курка та сир чудово поєднуються. Готується дуже швидко, а результат вас здивує. Такий салат чудово підійде для святкового столу чи сімейного обіду. Пише ТСН.
Відваріть куряче філе 20-25 хвилин, посоліть, поперчіть. Готове філе остудіть. Наріжте кубиками.
Пекінську капусту наріжте і трохи помніть руками, щоб пустила сік. Злийте з маринованих грибів розсіл, промийте, наріжте соломкою. Сир натріть на великій тертці.
Салат укладайте шарами, кожен шар промазуючи майонезом: капуста, мариновані гриби, курка, сир.
Салат повинен настоятися в холодильнику щонайменше дві години, в ідеалі – ніч.