Євген Клопотенко запропонував ще один рецепт до новорічного столу. Це запечене сало.
Рецептом приготування відомий кулінар поділився на сторінці Instagram. Пише rbc.ua.
"Ви повинні запекти сало. Ось взагалі без варіантів. Бо це – справжня еротика, симфонія та насолода. Ще я придумав, що до 31.12 публікуватиму щодня рецепти українських святкових страв, щоб ви у Новий рік йшли зі справжнім змістом. Бо те, що стоїть на наших столах, має значення. Наша їжа є відображенням нашої ментальності", - описав рецепт Клопотенка.
Візьміть гарне сало і нашпигуйте його часником (кожний зубчик потрібно занурити в сіль). На шматок сала – 5 зубчиків. Посоліть саме сало, засипте паприкою та перцем.
Запікайте 25 хвилин при 200 градусах. Насолоджуйтесь смаком!