У холодну пору року популярність супів зростає. Якщо ж ви дбаєте про своє здоров'я і віддаєте перевагу корисним стравам, то варто запастися рецептами насамперед овочевих овочевих супів.
Чим більше в супі різноманітних овочів, тим багатший смак і більше користі для здоров'я, тому що в одній тарілці ви отримуєте більший набір вітамінів та мікроелементів. Пропонуємо вам такий рецепт овочевого супу. Пише ТСН.
Помістіть олію, цибулю, часник, моркву, селеру і щіпку солі в каструлю і злегка обсмажуйте, поки овочі не стануть м'якими. Додайте гарбуз, картопля, помідори, розмарин і варіть хвилину, потім залийте бульйоном або водою, варіть протягом 25 хвилин.
Додайте квасолю, зелень та макарони та варіть ще 10 хвилин (або відповідно до інструкції на макаронах).
Щоб зробити це у звичайній каструлі, варіть гарбузово-картопляну суміш протягом 25 хвилин, потім додайте квасолю, зелень і спагеті, і варіть ще 10 хвилин, або доки паста не буде приготована так, як вам подобається.