Морквяне печиво готувати просто, але в результаті воно виходить неймовірно смачним.
Яка випічка дуже корисна, містить багато клітковини та каротину. Печиво виходить дуже м'яким, ніжним і просто тане у роті. Такий рецепт оцінять дорослі та діти. Пише ТСН.
Моркву очистіть та натріть на дрібній тертці. Вершкове масло кімнатної температури розітріть із цукром. Всипте просіяне борошно з розпушувачем. Перемішайте. Додайте до олійно-цукрової суміші натерту моркву. Замісіть тісто і зробіть з нього невеликі коржики або кульки.
Викладайте їх на злегка змащене олією деко на відстані один від одного і випікайте за температури 180 градусів 20-25 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою.