Котлети готуються зовсім нескладно, але виходять дуже смачними, ніжними та апетитними. Їх можна подати до обіду, на вечерю та як перекушування.
Капустяні котлети — це свіжа капуста, що пройшла легку термічну обробку. Рецепт, який ми сьогодні пропонуємо, готується з додаванням фаршу. Ці котлетки гідно оцінять ваші рідні та друзі та стануть однією з улюблених овочевих страв. Пише ТСН.
Дрібно наріжте капусту та цибулю, залийте окропом на дві хвилини. Злийте воду, відтисніть і додайте дрібно нарізану зелень, фарш, яйце, сметану, борошно, соду, сіль та перець. Все добре перемішайте.
Формуйте котлетки і обсмажуйте на олії з обох боків до рум'яності.
Фарш для котлет підійде будь-який.
Сметана може бути будь-якої жирності.
Під час ліплення котлет змочуйте руки холодною водою, тоді котлети не будуть прилипати і працювати буде зручніше.
Такі котлети можна запікати й у духовці. Для цього формуйте їх і викладайте на деко, застелене папером, випікайте за температури 200 градусів 30 хвилин.
Подавати таку страву можна зі сметаною чи будь-яким соусом.