Кекси можна приготувати ввечері, а вранці просто розігріти чи їсти холодними з гарячою кавою чи чаєм.
Приготувати ці кекси нескладно, і зробити це варто, тому що це чудовий варіант для тих, хто стежить за харчуванням та піклується про своє здоров'я. Терта морква, волоські горіхи та кокосова олія — продукти, які зміцнять ваш імунітет цієї складної зими. Пише ТСН.
Підготування
Приготування
Розігрійте духовку до 180 градусів. Збризкайте форми для мафінів кулінарним спреєм або змастіть олією. У великій мисці змішайте борошно, харчову соду, сіль, корицю, мускатний горіх та імбир, відкладіть.
Додайте кокосову олію та коричневий цукор у стаціонарний міксер з насадкою-лопаткою та перемішайте до однорідності, 1-2 хвилини.
Потім додайте яйця, по одному, збиваючи після кожного додавання та очищаючи стінки. Змішайте із ваніллю. (суміш буде трохи комкуватою)
Додайте яблучне пюре та грецький йогурт і перемішайте до однорідності.
Додайте сухі інгредієнти в два заходи в стаціонарний міксер і перемішайте до однорідності.
Моркву, горіхи та вівсяні пластівці додайте акуратно, перемішайте, використовуючи гумовий шпатель.
Розкладіть масу у формочки для мафінів.
Випікайте протягом 20 хвилин або до тих пір, поки вставлена зубочистка не вийде чистою з кількома крихтами, що залишилися.
Дайте кексам охолонути у формі для кексів на решітці, що охолоджує, до повного остигання. Проведіть ножем для олії по краях кожного кексу і зніміть.