Контракти.ua

4931  —  04.11.22
Рецепт квашеної капусти від української господині. Найлегший спосіб приготування
Рецепт квашеної капусти від української господині. Найлегший спосіб приготування

Квашена капуста – це дуже корисний продукт для організму. Приготувати його вдома не важко, тим більше цей овоч зараз недорого коштує.

Рецептом закуски поділилася на YouTube-каналі Закарпатська Господиня. Пише rbc.ua.

Вам знадобляться

  • Капуста 4 кг
  • Сіль 3 ст. ложки з маленькою гіркою
  • Лавровий лист
  • Чорний перець горошок
  • Буряк червоний 300 гр
  • Морква 300 гр

За цим рецептом ви можете зробити два види закуски - з морквою, і з буряком. Інгредієнти розраховані на дві банки по 4 літри.

Насамперед нашаткуйте капусту, потім додайте в неї порізану тонко моркву, посоліть, покладіть перець горошком і лавровий лист. Перемішайте все руками, поки капуста не пустить сік. Потім складіть все у банку, утрамбуйте. Капуста має пустити сік.

Так само зробіть і капусту з буряком. Повторіть все те саме, що і з морквою. Залишіть банки на три дні при кімнатній температурі.