Китайська кухня популярна у всьому світі. Вона славиться несподіваними смаковими поєднаннями та пікантними соусами.
Куряче філе – їжа популярна, але непроста у приготуванні. Щоб куряче філе вийшло соковитим та м'яким, його потрібно добре замаринувати та правильно приготувати. Спробуйте приготувати куряче філе за цим рецептом. Пише ТСН.
Для маринаду:
Для соусу:
Додайте 4 склянки олії у велику каструлю. Нагрійте до 180 градусів.
Змішайте інгредієнти маринаду і додайте нарізану кубиками курку, перемішайте.
Змішайте інгредієнти соусу.
Дістаньте курку з маринаду, обваляйте шматочки курки в кукурудзяному крохмалі, змішаному із сіллю і струсіть надлишки.
Обсмажте курку партіями у фритюрі, поки вона не стане золотаво-коричневою, хрумкою та просмаженою.
Поки курка готується, нагрійте 1 столову ложку олії. Додати подрібнений часник і готуйте 1 хвилину.
Додайте інгредієнти для соусу та варіть до загусання.
Додайте в соус обсмажену курку та варіть 3-4 хвилини.
Подавайте, прикрасивши насінням кунжуту.