Хто не любить смажені пиріжки, а особливо з картоплею? А що, як зробити тісто на основі картопляного відвару, в якому варилися бульби для начинки.
Рецептом поділилася кулінарка на YouTube-каналі Смаколики Юлі. Пише rbc.ua.
Додайте у теплий відвар цукор, сіль, олію, яйце, перемішайте. Додайте дріжджі і ще раз ретельно перемішайте.
Поступово всипайте борошно і замішуйте.
Вимісіть тісто руками до однорідності, додаючи олію на руки і тісто. Залиште у теплому місці на годину.
Обімніть тісто, зробіть з нього ковбаску. Відщипуйте по шматочку для майбутніх пиріжків.
Додавайте начинку, ліпіть пиріжки і обсмажуйте на розігрітій з олією сковороді.