Контракти.ua

969  —  12.08.22
Так ви ще не готували! Фарширований перець по-молдавськи
Так ви ще не готували! Фарширований перець по-молдавськи

Ми звикли фарширувати перець м'ясним фаршем, але начинки можуть бути різноманітними, в тому числі і сирними. Пропонуємо наповнити овочі кисломолочним сиром - вам точно сподобається новий смак!

Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

Перець - 5-7 шт.

Сир - 350 г жирного сиру

Зелена цибуля - маленький пучок (або будь-яка інша зелень за смаком)

Яйце - 1 шт.

Сіль, чорний мелений перець - за смаком

Рослинна олія

Покрокове приготування

Очистіть перець від серцевини. Посоліть і поперчіть всередині.

Змішайте сир, яйце і дрібно нарізану цибулю або іншу улюблену зелень. Посоліть і поперчіть за смаком.

Нафаршируйте перці сирною масою. Змастіть їх рослинною олією.

Випікайте 40-45 хвилин при температурі 200 градусів у формі, вистеленій пергаментом (і змащеній олією).