Шефкухар Євген Клопотенко у своєму блогу в Instagram поділився новим рецептом смачної шарлотки з білим наливом, яку дуже просто приготувати і яка має неймовірний смак.
Історію появи шарлотки, оригінальний рецепт якої вперше з’явився у Німеччині ми вже розповідали ось тут. Існує безліч різноманітних рецептів шарлотки, але Євген Клопотенко пропонує приготувати її з яблук сорту білий налив. Пише ТСН.
Інгредієнти:
4 яйця
150 г цукру
160 г борошна
яблука
кориця
Приготування:
Збиваєте 4 яйця зі 150 г цукру до такого білого густого стану. Обережно всипаєте в яйця 160 г борошна і перемішуєте. Власне, це і є тісто на шарлотку. За рівнем складності - як зафігачити омлет. Берете потім білий налив, нарізаєте скибочками і посипаєте корицею. Яблука з корицею додаєте у тісто і перемішуєте. Запікати можна у мультиварці на режимі "випічка" годину або у духовці на 180 градусах. Форму змастити вершковим маслом та присипати борошном.
Раніше ми ділилися рецептом сирників, які завжди виходять теж від Клопотенка.