Контракти.ua

5856  —  10.08.22
Шарлотка з білим наливом: смачний і простий рецепт від шефкухаря Євгена Клопотенка
Шарлотка з білим наливом: смачний і простий рецепт від шефкухаря Євгена Клопотенка

Шефкухар Євген Клопотенко у своєму блогу в Instagram поділився новим рецептом смачної шарлотки з білим наливом, яку дуже просто приготувати і яка має неймовірний смак.

Історію появи шарлотки, оригінальний рецепт якої вперше з’явився у Німеччині ми вже розповідали ось тут. Існує безліч різноманітних рецептів шарлотки, але Євген Клопотенко пропонує приготувати її з яблук сорту білий налив. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

4 яйця

150 г цукру

160 г борошна

яблука

кориця

Приготування:

Збиваєте 4 яйця зі 150 г цукру до такого білого густого стану. Обережно всипаєте в яйця 160 г борошна і перемішуєте. Власне, це і є тісто на шарлотку. За рівнем складності - як зафігачити омлет. Берете потім білий налив, нарізаєте скибочками і посипаєте корицею. Яблука з корицею додаєте у тісто і перемішуєте. Запікати можна у мультиварці на режимі "випічка" годину або у духовці на 180 градусах. Форму змастити вершковим маслом та присипати борошном.

Раніше ми ділилися рецептом сирників, які завжди виходять теж від Клопотенка.

Статьи по теме
Зовсім скоро тепла погода відступить
Зовсім скоро тепла погода відступить

До України суне похолодання: синоптикиня назвала точні дати.
24.09 — 1734

До України суне похолодання: синоптикиня назвала точні дати
До України суне похолодання: синоптикиня назвала точні дати

Зовсім скоро тепла погода відступить.
24.09 — 4489