Кулінар поділилася рецептом ідеального хека на сковорідці, який виходить з хрусткою скоринкою. А всередині риба - соковита і ніжна.
Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.
Очистіть хек від нутрощів і чорної плівки, видаліть плавники, почистіть луску. Наріжте рибу на порційні шматочки.
Важливо дати шматочках повністю розморозитися і прогрітися до кімнатної температури, так шматочки будуть швидше готуватися всередині. Риба не буде сирою всередині і пересмаженої зовні.
Посоліть рибу за смаком. Збийте яйця виделкою до однорідності. Трохи їх підсолити.
Обваляйте шматочки хека в борошні, потім обмокніть в яйці. Обсмажте на олії з усіх боків до рум'яності.
Викладіть рибу на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.