Контракти.ua

8372  —  26.02.22
"Привид Києва": український пілот за 30 годин збив шість ворожих літаків

Після вторгнення російських ворожих військ на територію України у країні прославився український пілот Міг-29, який за 30 годин здобув шість повітряних перемог над російськими силами: 2хСу-35, 1хСу-27,1хМіГ-29, 2хСу-25". Його вже стали називати "примарою Києва"

Відео з героєм опублікував правозахисник Сергій Наумович. Пише rbc.ua.

"Відео дня! Красавчик! Український пілот Міг-29, який за 30 годин здобув шість повітряних перемог над російськими силами:" 2хСу-35, 1хСу-27,1хМіГ-29, 2хСу-25". . Його вже називають "Привидом Києва", - описав героя Наумович.

Його по праву можна називати Героєм України.

"Кайфую! Хороший пілот винищувача повинен добре орієнтуватися на місцевості і, криючись на дуже низькій висоті польоту, раптово вразити противника, атакуючи зі спини. Герой України!"- підписав він Відео.

Раніше ми писали також про героя українського матроса, який пожертвував своїм життям, щоб підірвати міст у Генічеську, щоб не дати ворогові пройти.

Статьи по теме
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ

Депутатів Верховної Ради можуть залишити без броні від мобілізації.
14.01 — 1639

Підрив Каховської ГЕС. Причини, наслідки та висновки. Огляд думок
Підрив Каховської ГЕС. Причини, наслідки та висновки. Огляд думок

У ніч проти 6 червня російські окупанти підірвали Каховську ГЕС: за офіційною інформацією гребля знищена і не підлягає відновленню. Вода з водосховища стрімко тече униз за течією Дніпра. Під ризиком затоплення опинилися десятки населених пунктів, тисячі людей перебувають у критичних зонах і потребують негайної евакуації. Ми зібрали для вас декілька думок з соцмереж щодо причин та наслідків жахливого терористичного акту, який, за деякими твердженнями, дорівнює нанесенню ядерного удару або Чорнобильській катастрофі.
06.06.23 — 1039

Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный
Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный

Игаль Левин: "Они не останавливаются", — такими словами недавно описал российскую агрессию украинский генерал Валерий Федорович Залужный — главнокомандующий Вооруженными силами Украины. Вот эти слова Железного генерала — ключ к пониманию происходящего.
17.05.23 — 1132