Контракти.ua

610  —  24.02.22
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.

Лічені дні залишись до прем’єри масштабного проєкту «Ігри талантів» і канал «Україна» вирішив відкрити глядачам кілька цікавих секретів найочікуванішого шоу сезону. Виявляється, у кожній програмі українців чекають зовсім не банальні виступи талантів, а по-справжньому дивовижні міні-шоу зі своїми історіями. Навряд чи хтось щодня спостерігає за приборкувачами скорпіонів! І звідки з’явився такий талант?

«Певний час я жив в Америці. Саме там і дізнався про трюки зі скорпіоном – мені їх показав чоловік, який продає усіляких павуків, змій та цих красенів. Так потихеньку я навчився класти їх у рот, можу навіть 2-3 штуки помістити», – поділився учасник проєкту «Ігри талантів» Олександр Шимко на знімальному майданчику.

Чоловік розвиває свій талант вже близько 15 років, тож його виступ має справити враження на кожного! Не втримається від емоцій і ведучий шоу «Ігри талантів» DZIDZIO. Артист вперше зізнається, що має панічний страх перед членистоногими, а от чи вдасться DZIDZIO перебороти його – глядачі дізнаються зовсім скоро!

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» у суботу, 26 лютого, о 21:00 на каналі «Україна»!