Контракти.ua

583  —  11.02.22
«Ранок з Україною»: Ярослав Лодигін розповів, як проходитиме нацвідбір «Євробачення-2022»
«Ранок з Україною»: Ярослав Лодигін розповів, як проходитиме нацвідбір «Євробачення-2022»

У студію програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», завітали учасники та член журі національного відбору на «Євробачення-2022». Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч під час відвертого інтерв’ю з Ярославом Лодигіним з’ясували, як експерт почувається на місці легендарного Андрія Данилка та за яким принципом оцінюватиме учасників музичного конкурсу.

Режисер, сценарист і радіоведучий Ярослав Лодигін зайняв місце в трійці членів журі нацвідбору «Євробачення». Чоловік замінив у конкурсі легендарного Андрія Данилка й одразу став мішенню хейтерів. За словами Ярослава – нічиє місце він не займав, оскільки всі до останнього сподівались на появу Данилка, проте в артиста ця дата вже давно зайнята.

«Я зрозумів, що в нашій країні позиція судді національного відбору приблизно такої ж суспільної ваги, як крісло президента чи прем’єр-міністра. Так, у певний період це дуже відповідальна місія! – прокоментував Ярослав Лодигін і розповів, за яким принципом обиратиме представника від України на «Євробачення-2022»: Я неодноразово прослухав пісні нашої 8-ки і спостерігаю за кожним кроком конкурсантів. Звичайно, є пісні, які мені подобаються більше чи менше. Проте вирішальним буде виступ, шоу і контакт з аудиторією».

Долучився до ефіру і популярний співак, представник України на «Євробаченні-2003» Олександр Пономарьов. Артист дав кілька важливих порад молодим артистам, дотримуючись яких ті матимуть більше шансів на виграш.

«Співайте те, що у вас виходить добре. Не думайте, що у нас може бути щось гірше, а десь – набагато краще – ні! Просто робіть свою справу якісно, виконуйте пісню, яка максимально розкриє ваші вокальні й артистичні здібності. Це й принесе результат! Хай щастить!» – поділився Олександр Пономарьов з учасниками нацвідбору на «Євробачення-2022».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 715

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 734

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 776