Контракти.ua

623  —  10.02.22
Ток-шоу «Говорить Україна» перевірить на поліграфі свідків моторошного вбивства у столиці
Ток-шоу «Говорить Україна» перевірить на поліграфі свідків моторошного вбивства у столиці

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать у четвер, 10 лютого, на телеканалі «Україна», журналісти проведуть власне розслідування моторошного вбивства. За допомогою звернулась донька жінки, якій нанесли 17-ть ударів ножем. Чоловік, який начебто так жорстоко познущався із матері Альони, безслідно зник, залишивши після себе всю квартиру та під’їзд у крові. Донька вбитої обурена тим, що справжній вбивця й досі на волі, і тепер вже вона боїться за своє життя. Де переховується чоловік, якого бачила Альона в момент вбивства, та чи могла донька запобігти трагедії, яка сталась з її матір’ю, стане відомо у студії. 

У квартирі, де стався злочин, Алена мешкала з мамою та своїм коханий Миколою. Альона розповіла, що того трагічного дня зі співмешканцем відпочивала в своїй кімнаті. Крізь сон жінка почула, як її мама кричить:  «Допоможіть, вбивають!». Альона одразу прокинулась і побігла в її кімнату, де, за її словами, побачила маму, яка лежала залита кров’ю. Поряд стояв Сергій, мамин брат, який на той час був у неї у гостях.

«Він тримав у руках ніж, руки були всі в крові. Я в цей час стояла у дверях, коли він побачив мене, він, відштовхнувши мене, вибіг з квартири. Я одразу прибігла до Миколи, який спав під стінкою та почала будити його, я кричала, що маму вбили! Він прокинувся, підбіг до мами, почав міряти їй пульс та прислухатися чи дихає вона, але виявилося, що мама, вже була мертва!», - розповіла Альона на каналі «Україна».

Жінка викликала поліцію та швидку. Правоохоронці затримали Миколу та Альону, яку згодом відпустили.

Сусіди загиблої переконані, розправу для власною мамою могла вчинити сама Альона, тим більше, що у Сергія, якого вона звинувачує, були проблеми зі здоров’ям, тож він фізично не міг вбити сестру.

«Альона  могла вбити маму, бо та постійно протестувала проти Альониних кавалерів, яких вона весь час приводила в квартиру. Там вони влаштовували якісь вечірки, дебоші, фактично це була не квартира, а притон. То уявіть, як це було терпіти жінці з інвалідністю, якій і діватися було нікуди! Ми впевнені, що це було умисне вбивство, бо це було вигідно тільки Альоні. Мотив - квартира і вільне життя від матері-інваліда. І пенсію Наталії також вона забирала – купувала собі і алкоголь, і продукти, а мама голодувала. І те, що вона зараз звинувачує Сергія – це брехня! Він приходив до Наталії, допомагав їй, гуляв з нею, возив її на візку, приносив гроші. І найважливіше – у нього одна рука не робоча, як би він міг таке заподіяти? Сергій нікуди не тікав з місця злочину, він рятував своє життя, бо Альона і його хотіла вбити!», - піділилася сусідка загиблої.

Хто ще переконаний, що саме донька могла вбити свою маму? Що розкаже сам Сергій про смерть сестри, та що покаже поліграф, стане відомо на телеканалі «Україна» вже цього четверга.

Дивіться ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим на каналі «Україна» у будні о 20:10!