Контракти.ua

926  —  02.02.22
До шоу «Ранок з Україною» приєдналися нові ведучі
До шоу «Ранок з Україною» приєдналися нові ведучі

Цього тижня в ефірі каналу «Україна» глядачі зустрілися з оновленою програмою «Ранок з Україною». Відтепер українці прокидатимуться з новими ведучими ранкового шоу. До Лілії Ребрик, Григорія Германа й Анатолія Анатоліча приєдналися Ірина Хоменко та Олександр Шадров. Ім’я ще одного ведучого канал оголосить згодом.

Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч як і раніше працюватимуть у студіі шоу «Ранок з Україною». А їхній колега – енергійний Олександр Шадров відправиться вести живі ефіри з локацій Києва. Він подорожуватиме столицею у пошуках актуальної інформації, знайомитиметься з глядачами та зробить їх частиною улюбленої програми.

«Я обожнюю спілкуватися з людьми, дарувати їм настрій і заряджати енергією на цілий день, тому це саме мій формат, – запевняє новий ведучий шоу «Ранок з Україною» Олександр Шадров. – Перший ефір показав, що люди чекали мого включення як свята, адже щоразу було весело, драйвово та динамічно. Мені здається, у цьому моя найголовніша місія – робити так, щоб кожен розумів – життя круте і цікаве, тож треба вставати та діяти!»

Напарницею Григорія Германам у студії стала красуня, молода мама, зірка ТВ-шоу «Мамахохотала» Ірина Хоменко. І хоча ведучі зустрічались всього кілька разів, зізнаються – спільну мову знайшли одразу.

«Іра справді дуже крута та запальна! До того ж я тепер завжди знаходитимусь в оточенні Ірин – і вдома, і на роботі, чому, безумовно, дуже радий», – з усмішкою прокоментував ведучий каналу «Україна» Григорій Герман.

Не стримує позитивних емоцій і Ірина Хоменко, яка мріяла про статус ведучої ранкової програми далеко не один рік. Акторка впевнена – може дати глядачам не лише розважальний контент, а значно більше:

«Я прийшла на ранкове шоу не просто так – мрію, щоб кожен українець, прокидаючись не занурювався в ті проблеми, які нас оточують, а навпаки – сміявся, радів, вірив у світле майбутнє. І звичайно ж, хочу щоб усі жінки відчували себе коханими та бажаними, бо як каже наш улюблений експерт Євген Комаровський: «Коли щаслива жінка – щасливі всі навколо». Тож, це і буде моїм основним завданням», – розповіла нова ведуча програми «Ранок з Україною» Ірина Хоменко.

Як повідомлялося раніше, до шоу «Ранок з Україною» у ролі експерта приєдналася хореографиня Олена Шоптенко.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 633

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 926

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 610