Контракти.ua

653  —  28.01.22
Медичне викриття «Головної теми»: скільки сімейні лікарі заробляють на пацієнтах?
Медичне викриття «Головної теми»: скільки сімейні лікарі заробляють на пацієнтах?

У суботу, 29 січня, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», влаштують таємний рейд поліклініками та дізнаються, до яких афер вдаються сімейні лікарі та педіатри заради власної вигоди.

Анастасія у електронній медичній картці свого маленького сина знайшла дивні записи про візити в психлікарню та тубдиспансер, а Олеся з Києва виявила, що сімейний лікар підписав із нею декларацію - але без неї! Навіщо педіатри таємно направляють дітей до психіатрів цілими класами? Та що робити, коли вам поставили діагноз  «туберкульоз» або «психічний розлад», а ви в цього лікаря ніколи не були? Журналісти проєкту вирушили в таємний рейд клініками та поліклініками, і з’ясували, як сімейні лікарі заробляють на пацієнтах, яких ніколи не бачили! Хто і навіщо встановлює вигадані діагнози та укладає фейкові декларації – покаже медичне викриття цього тижня.

У випуску влаштують унікальний експеримент із кофеїнозалежними, якого в Україні ще ніхто не робив. Правда чи міф, що чашка кави може замінити півгодинне тренування, а зелений чай допомагає заснути? Як саме кава, чай та цикорій впливають на мозок та тіло - перевірять за допомогою наукового експерименту п’ятеро добровольців. Результати покажуть, який з напоїв заряджає нас енергією сильніше, і що з цього безпечніше та корисніше для здоров’я.

На глядачів чекає ексклюзивне продовження шок-затримання в колонії на Дніпропетровщині! Лише в «Головній темі» - несподіваний любовний поворот у гучній історії, як злочинці просто з тюрми продавали в інтернеті вигадані дрова й ошукали сотні українців на мільйони гривень. У програмі розкажуть, як шахраї за ґратами оплачують свою комуналку вашими грошима. А також викриття нової шахрайської схеми, в яку може потрапити кожна жінка в країні – в ексклюзивному розслідуванні, яке варто дивитися всією родиною!

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Статьи по теме
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?

У суботу, 19 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне міжнародне розслідування та з’ясують, де і які продукти можна отримати безкоштовно.
18.02.22 — 756

У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові
У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» виробник пакетів з кукурудзи пояснив, чому упаковки з дешевих овочів та безкоштовного опалого листя дорожчі за пластикові.
16.02.22 — 646

Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?

У суботу, 12 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», з’ясують чи дітям досі продають ліки в аптеках та в інтернеті.
11.02.22 — 623