Контракти.ua

782  —  21.01.22
Співачка Аліна Гросу та актор Роман Полянський зіграють разом у серіалі «Вероніка»
Співачка Аліна Гросу та актор Роман Полянський зіграють разом у серіалі «Вероніка»

У Києві тривають зйомки 8-серійного серіалу «Вероніка», в якому задіяні Аліна Гросу й Роман Полянський. Фото зі знімального майданчика вже з'явилося в соцмережі. Чи легко працювати парі разом на майданчику? І що чекає на глядачів каналу «Україна» в історії головної героїні?

У центрі сюжету картини «Вероніка» – історія молодої жінки-хірурга, яка вирішила з’ясувати причину загибелі подруг, унаслідок чого потрапляє в неприємності. Головну роль у серіалі зіграє актриса Альона Коломіна.

Знімальний процес іде повним ходом, і на майданчику зібрався чудовий акторський склад. Співачка Аліна Гросу вже опублікувала на своїй сторінці в соцмережі фото зі зйомок, де поруч її коханий чоловік Роман Полянський.

Якщо поспостерігати за поведінкою цієї пари у творчих проєктах, можна помітити, що відомий актор справляє враження спокійної та розважливої ​​людини, а популярна співачка – гримуча суміш драйву та енергії. Чи це так насправді?

«В особистому житті все навпаки: я – максимально спокійна, а Роман емоційний», – поділилася Аліна Гросу в інтерв'ю для каналу «Україна».

Щодо акторської гри, співачка завжди прислухається до порад Романа Полянського і зі свого боку нічого йому не підказує. Аліна Гросу розуміє: будучи професійним актором, на рахунку якого багато відомих проєктів, він почувається як риба у воді на знімальному майданчику.

«Творчість нас ще більше зближує, – розповіла співачка, – і в мене, і в Романа постійно виникають цікаві ідеї. І ми завжди прислухаємось одне до одного».

Дивіться ще більше історій на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 636

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 656

Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»

Зірка українського футболу Євген Коноплянка вперше з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні вже 24 лютого. На знімальному майданчику кінострічки відомий спортсмен відверто розповів, чи планує продовжити кар’єру актора.
23.02.22 — 1033