Контракти.ua

498  —  21.01.22
Валютний обман у «Головній темі»: як відрізнити фальшиві купюри одразу в обміннику?
Валютний обман у «Головній темі»: як відрізнити фальшиві купюри одразу в обміннику?

У суботу, 22 січня, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», влаштують експеримент-провокацію для популярних обмінників валют та розкажуть, як швидко розпізнати підроблені банкноти.

Невеликі обмінники часто пропонують вигідніші умови, ніж банк. Але що криється за такою привабливою економією? Катерині, Геннадію та Андрію продали якісні фальшивки! Журналісти «Головної теми» вирішили перевірити, скільки українців довірять свої гроші фейковому обміннику на колесах та пішли на ексклюзивний експеримент-провокацію. А також влаштували масштабний рейд популярними обмінниками, аби дізнатися, де замість валюти підсовують фальшивку. У програмі розкажуть, як виявити фейкові долари та євро за допомогою звичайного люстерка. Аби ваші гроші були в безпеці - дивіться головну валютну перевірку тижня!

У проєкті з’ясують причини карантинного буму близнюків. В Україні та світі почастішали багатоплідні вагітності. Попри побоювання жінок, ані вакцинація, ані ковід не стали на заваді народжуваності. Олена не могла і уявити, що народить двійню, а Анастасія - чотирьох однакових дівчаток! Глядачі дізнаються, у чому секрет появи ідентичних дітей, і чи кожна жінка може народити двійню. Крім того, у «Головній темі» розкажуть, як виникло унікальне українське село близнюків, де навіть квочки несуть яйця з двома жовтками, а корови приводять телят-двійнят, і майже в кожній родині – по парі однакових малюків. Чому за місцевою водою їдуть зі всієї України? Несподівана розгадка - вже цієї суботи!

У випуску влаштують масштабну перевірку найпопулярніших серед українців спецій та приправ. Будуть топити, зважувати та розбирати їх на частинки – аби виявити, що насправді кладуть у пакетики зі спеціями. Чи є різниця між приправою за 2 гривні та ідентичною за 32? Скільки дешевої солі знайдуть у дорогих приправах, де приховуються підсилювачі смаку і на яких спеціях нас обважують найбільше – викриє гостра експертиза цього тижня. А також, у «Головній темі» розкажуть, як просто у себе на кухні відрізнити якісні приправи від підробки.

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Статьи по теме
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?

У суботу, 19 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне міжнародне розслідування та з’ясують, де і які продукти можна отримати безкоштовно.
18.02.22 — 712

У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові
У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» виробник пакетів з кукурудзи пояснив, чому упаковки з дешевих овочів та безкоштовного опалого листя дорожчі за пластикові.
16.02.22 — 607

Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?

У суботу, 12 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», з’ясують чи дітям досі продають ліки в аптеках та в інтернеті.
11.02.22 — 580