Контракти.ua

502  —  19.01.22
Канал «Україна» розкрив імена всіх режисерів-постановників грандіозного шоу «Ігри талантів»
Канал «Україна» розкрив імена всіх режисерів-постановників грандіозного шоу «Ігри талантів»

Розважальне шоу «Ігри талантів» за всесвітньо відомим форматом Game of Talents компанії Fremantle вразить глядачів неймовірними здібностями учасників і видовищними постановками. Над новим масштабним проєктом каналу «Україна» працюють ще троє талановитих режисерів-постановників – Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик.

Марія Коростельова має багатий досвід роботи з українськими зірками. Вона – режисерка-постановниця сольних шоу-програм і виступів для Наталії Могилевської, Jamala, ALEKSEEV, Alina Pash, Krutь, гуртів «НЕАНГЕЛИ», KAZKA, The Erised, Fo Sho, національних відборів Євробачення, показів Ukrainian Fashion Week; засновниця художньої групи «Культ», креативна продюсерка фестивалю Art saved life і переможниця міжнародних фестивалів в галузі кіно та перформативних мистецтв у США, Нідерландах, Іспанії, Німеччині. Марія зазначає, що шоу «Ігри талантів» стало для неї справжнім викликом.

«Кожен день підготовки до шоу – це ніби окрема пригода, у яку ми поринули одразу під час першого кастингу, – каже режисерка-постановниця масштабного проєкту каналу «Україна» Марія Коростельова. – Почуття інтриги та неймовірного захоплення, коли ти й гадки не маєш, який із сотні талантів потрапить у твою команду та твої режисерські руки, якою мовою говорить цей талант і з якого куточка України або з якого континенту він приїде показати свої неперевершені здібності. Це безмежно цікаво! На нашій сцені зустрінуться більше сотні різноманітних талантів, що зводять із розуму та шокують».

Частину ефектних номерів для нового грандіозного шоу каналу «Україна» створює компанія The Hands Production, засновниками та керманичами якої є режисери Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Упродовж десяти років вони втілюють у життя найяскравіші теле-, театральні і циркові шоу, концерти, спортивні церемонії з мільйонною аудиторією у всьому світі. Зокрема вони співпрацювали з артистами DZIDZIO, Олею Поляковою, Олегом Винником, Златою Огнєвіч, гуртом БЕZ ОБМЕЖЕНЬ і багатьма іншими, створювали видовищні номери для Євробачення і церемонії відкриття Євро-2012, урочисті заходи державного рівня інших країн світу.

«Ми завжди шукаємо неординарні та неочікувані рішення для наших номерів. Класичні постановки намагаємось обіграти несподівано, часто – через парадокс. У шоу «Ігри талантів» насамперед вражатимемо дивовижними здібностями учасників. Через пандемію і карантин багато класних артистів, які роками працювали в різних куточках світу, зараз перебувають в Україні. Наприклад, глядачі каналу «Україна» матимуть унікальну можливість побачити виступ відомої на весь світ зірки «Цирку дю Солей», – коментує режисер нового шоу «Ігри талантів» Юрій Пристаєцький.

Як повідомлялося раніше, режисером-постановником нового грандіозного шоу також став Герман Нєнов, а ведучим – мегапопулярний DZIDZIO. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Їхнє завдання – вгадати, керуючись логікою та інтуїцією, які таланти мають 11 незнайомців. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 643

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 666

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 708