Контракти.ua

556  —  17.01.22
Актор серіалу «Надія» Олексій Нагрудний розповів, що задумувався про медичну кар'єру
Актор серіалу «Надія» Олексій Нагрудний розповів, що задумувався про медичну кар'єру

17 січня о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра першої серії 40-серійної медичної драми «Надія». Виконавець ролі хірурга Стрілецького, актор Олексій Нагрудний, розповів, як музика перемогла медицину в його житті.

Олексій Нагрудний зізнається, що для участі у серіалі «Надія» йому довелося пройти певну підготовку. Тим більше, що свого часу він міг стати лікарем, але творчість взяла гору.

«Хоча я вже грав лікарів: довелося потренуватися і тримати скальпель, і шити. Це не важко, це кайф. Навчитися чогось нового – це круто, і такого немає в жодній іншій професії! Свого часу переді мною стояв вибір, куди піти: або в музичне училище, або в медичний інститут, врешті переважила творчість...У душі я так і залишився музикантом: людина з такою освітою не зможе вже інакше слухати Вагнера, і відразу знатиме, де головна партія, а де заключна, де кульмінація і т.д. У юності був лауреатом Всесоюзного Конкурсу Молодих Виконавців, але склалися обставини, що я став актором», - ділиться актор.

Нагрудний зізнається, робота – його головне хобі. Відпочинок актор обирає лише сімейний.

«Ми можемо всі разом дивитися телевізор, валятися біля басейну або вирушити до теплих країн і розважатися там, як мажори. Головне, що разом», – поділилася Олексій Нагрудний.

Нагадаємо, головна героїня серіалу «Надія» – хірург із видатними здібностями. Вона має не тільки колосальний професійний досвід, а й рідкісний талант. В особистому житті Наді все непросто: вона перебуває у безперспективних стосунках із одруженим колегою-хірургом Олексієм Стрілецьким (актор Олексій Нагрудний). Він постійно обіцяє, що скоро розлучиться, але насправді використовує Надію для просування своєї кар'єри. Ситуацію посилює сильне почуття провини, яке переслідує головну героїню та відбивається на її особистому житті. У Наді є таємниця, глибока особиста травма, яка приносить їй душевні страждання. Як складеться історія про становлення жінки-хірурга у складній чоловічій професії і чи знайде вона своє кохання, стане відомо на телеканалі «Україна».

Дивіться серіал «Надія» в ефірі каналу «Україна» з 17 січня.

 

Статьи по теме
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»

Зірка українського футболу Євген Коноплянка вперше з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні вже 24 лютого. На знімальному майданчику кінострічки відомий спортсмен відверто розповів, чи планує продовжити кар’єру актора.
23.02.22 — 1054

«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»
«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»

Популярний музикант, автор та виконавець багатьох хітів Позитив (Олексій Завгородній) у незвичному амплуа з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні з 24 лютого. Відомий артист відверто розповів про враження від першої великої ролі в кіно.
16.02.22 — 1084

Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі
Актор серіалу «Водна поліція» розповів, як залишатися в чудовій формі

Якщо ви не знаєте, як скинути зайву вагу, відмовитись від шкідливих звичок і почати вести здоровий спосіб життя, приклад зірки серіалу «Водна поліція» на каналі «Україна» Артура Шурипи може стати приводом зайнятися собою.
14.02.22 — 1427